JorisKemperman.reismee.nl

Gemiste kansen

Beste lezers,

Vandaag was de dag na het mislukken van het krijgen van een kamer, ik kon er niet echt mee zitten en ben vol goede moed weer doorgegaan. Er stond namelijk weer eenbezichtiging op het programma deze keer met meerdere personen. Dit was om vier uur, dit gaf mij voldoende tijd om even rustig op te staan goed te eten en boodschappen te doen. Maar vooral het communiceren met Nederland nam veel tijd in beslag. Om vier uur gingen we erheen en wat bleek: een uur voor ons had iemand anders het alweer genomen. Lekker klote want hier had ik dus de hele dag op gewacht, het was bovendien een goed huis op een goede plek. We zijn nu trouwens met zijn drieën naar een huis/kamer aan het kijken, dit trio bestaat uit: Brad ( mijn kamergenoot ), Jemma en ik. Jemma is een Australische dame, al is dame eigenlijk een groot woord want om nou te zeggen dat ze echt aantrekkelijk is of veel van een vrouw weg heeft, nee. Maar goed ik geef haar maar het voordeel van de twijfel. Vanavond weer uitstekend gegeten en zelfs afgesloten met een typisch Australisch desert, iets met mars repen en rijst. Daarna beetje gekaart en een paar biertjes genomen om de betere pil(len) van de laatste dagen weg te spoelen. Plan voor morgen is het zoeken van een kamer want dat is nu echt het belangrijkste, de skischool heeft desollicitatievoor ski leraar met twee dagen verlengd dus krijg nu waarschijnlijk pas weer later uitslag van mijnsollicitatie. Nu kan ik me wel druk gaan maken maar heeft weinig zin lijkt me laten we eerst maar eens een kamer vinden. Mijn excuses voor de weinig spectaculaire verhalen de laatste dagen maar zit nu in een fase dat een aantal dingen gewoon geregeld moeten worden voordat het feest kan beginnen. Hopelijk morgen goed nieuws en een meer spectaculair verhaal,waarschijnlijk ga ik morgen maar weer eens de kroeg opzoeken want dat is alweer te lang geleden.

Groeten vanuit Canada.

Joris

Peter

Hallo Joris. Helaas heb ik je zojuist net gemist op Skype. Ik was te laat op of jij te vroeg naar bed. Dat laatste is natuurlijk alleen maar prijzenswaardig, al is ontspanning op zijn tijd belangrijk. Zeker als je elke keer wordt gepiepeld tijdens de zoektocht naar een kamer. Ik leef met je mee, maar kan van hier uit helaas niets voor je betekenen. Gaat vast goed komen, zeker nu jullie met Jemma een manwijf in de strijd kunnen gooien. Is het niet een idee wat foto's te maken van diverse personen en evt het hostel? Krijgen we nog meer een beeld bij de verhalen. Hier alles zijn gangetje. Gisteravond ambtshalve bij de Gelderse sportverkiezing - na zes jaar in ere hersteld - geweest. Leuke avond, hoewel afgezien van De Graafschap alle winnaars schitterden door afwezigheid. Dat moeten ze de volgende keer toch wat beter plannen. Nadien nog naar Drempt afgereisd omdat neef Toon vijftig was geworden. Je weet dat het daar traditie is om rond middernacht een pop te zetten. Nou, Toon had vier van die Abrahams in zijn tuin staan. En ik geloof dat er ook zeker zoveel kratjes bier doorheen zijn gegaan. Joris, voor vandaag meer succes met de huizenjacht. Ik zal een dezer dagen contact zoeken met Boy en Tim. Misschien kunnen we jou eind januari in gezamenlijkheid bezoeken.

Wilbert

Hoi Joris,

'No worries' is een mooie lijfspreuk als het even niet lukt, alles komt uiteindelijk toch wel weer op zijn pootjes terecht. Het hele avontuur blijft aantrekkelijk om te volgen, en een beetje soap - daar loopt natuurlijk ook niet alles perfect, want dan wordt het saai - is ook aardig.
Ik zit nu in het ziekenhuis met een kop koffie achter een pc, mooie voorziening dat dit kan, en Thea - helaas zonder koffie, ze moet nuchter blijven :-( - wacht op de operatie die over een paar uur plaats gaat vinden. Ik hoop dat het dit keer goed gaat!

Gisteren hebben we Tim verhuisd, ging gelukkig voorspoedig, er was nog net één boedelbak vrij en met die bak in 1 keer vol - ging nog net met wat proppen - naar het nieuwe adres. Mooie ruime kamer, en vlak bij het centrum. Met hulp van Bart alles de trappen op gezeuld en weer in elkaar gezet.

Ik hoop dat je/jullie snel een mooie kamer vind(en) en dat je binnenkort als sklileraar aan de gang kunt, zal voor je duimen!

jos kemperman

hallo Joris
Succes met het zoeken van kamer en werk
Mooi om te lezen en geniet er van

Jos

Sara Houweling

Hee Joris!

Stoer hoor dat je dit zo allemaal doet! Ik volg je verhalen met veel plezier! (Helaas doet het internet het niet op mijn kamer, dus heb ik in het weekend bij m'n ouders altijd veel bij te lezen.. of tussendoor op de uni zoals nu aan het soggen..)

Ik krijg veel reisinspiratie van je verhalen en ben al voorzichtig aan het plannen voor een eigen reis.. Maar moet eerst maar eens m'n bachelor binnenhalen.

Een beetje meer respect voor de vrouwen in je verhalen zou ik wel kunnen waarderen ;-) Of eigenlijk geldt dat meer voor een aantal commentatoren..

Veel succes met het zoeken van een kamer en je sollicitatie!

Ik blijf je verhalen volgen!

Liefs Sara

Michiel

not even a PLORK?

Michiel

Joris, als er iemand is die zich geen zorgen hoeft te maken over problemen of dingen die geregeld moeten worden dan ben jij het wel! Je bijnaam is niet voor niets: 'de Manager'. Alles komt wel goed, jonguh. Je verhalen zijn nog altijd leuk, ook al hebben we natuurlijk een zeer hoog verwachtingspatroon van je als zoon van een journalist, maar die heb je meer dan ingelost.

goed, ik lees het allemaal. Volgende week wellicht kerstgala op het beekdal met Marijn en Boy :p, we'll drink one on you

Omar Louis

Joris,

Ik weet zeker dat je een kamer gaat vinden en ook nog aangenomen wordt voor werk! Even geduld ( wat wij allebei niet hebben). Misschien is het een idee om een apart pagina bij te houden(met een weachtwoord) over vrouwelijk ''schoon''. Zodat alleen de liefhebbers daar op kunnen. (niet Sara dus)

Vandaag weer werken in Luna. Verhalen volgen nog.

Groetjes Omar.