JorisKemperman.reismee.nl

Positieve ontwikkelingen.

Beste lezers,

De laatste drie dagen hebben in het teken gestaan van een huis zoeken en het plannen van de rest van mijn rijs. Het begon allemaal slecht want wat we ook probeerde we konden maar geen plek vinden om te verblijven, uiteindelijk hebben we twee dagen bij geboekt in het vakantiehuisje. Van de drie dagen dat we hebben gezocht heb ik er twee geskied en het was geweldig, lagetemperaturen, goede sneeuw en weinig volk op de pistes. De tweede dag van onze zoektocht was de meest vruchtbare want we hebben nu een plek in een bed and breakfast voor een week, de kerstdagen kan ik dus lekker met mijn vrienden hier doorbrengen. De mevrouw van het bed and breakfast vroeg gelijk of het voor een week of een maand was dus waarschijnlijk kunnen we er ook een maand blijven. Deze constructie is voor mij ideaal want die geeft mijvrijheidom elders te zoeken naar een skileraar baan en om hier een baantje te zoeken. Het houdt dus alle opties open en geeft tegelijkertijd zekerheid dat ik ergens kan blijven. Het is echt een opluchting om eindelijk wat te hebben dat memogelijkhedengeeft om echt serieus dingen op poten te zetten. Voor mij en Brad is dit ideaal omdat hij maar tot half februari blijft en omdat ik graag de vrijheid heb om te gaan en staan waar ik wil, Jemma daarentegen wil graag een eigen huis dus zij wil nu echt een huis. Ik vind dit een goede mogelijkheid om haar lekker haar eigen gang te laten gaan want ik zit er nu echt niet op te wachten om meet haar opgescheept te zitten. Kortom de deal met het break and breakfast is ideaal voor mij. Nu ga ik zoeken naar een baan want dat geeft me pas echt een reden om hier te blijven, het skiën is leuk maar er moet natuurlijk ook brood op de plank komen. Ik heb nog wel een hoop leuke dingen meegemaakt en vanavond was onze grote vriend Pav hier weer hetgeen heel gezellig was, maar ben nu te moe omdat allemaal weer op te graven en te vertellen. Volgende keer weer een verslag over wat ik echt heb gedaan en meegemaakt.

Groeten vanuit Canada,

Joris

Omar Louis

Joris,

Mooi om dit te horen. Wij hebben gister contact gehad met de familie in Canada, mar helaas kunnen zij ons niet helpen. Succes met het zoeken.

Groetjes Omar

Peter

De reacties lopen wat terug, maar maak je geen zorgen. We zijn je niet vergeten! Waar ik ook ben en wie ik ook spreek; altijd is de eerste vraag 'en, hoe is het met Joris?' Moeten het natuurlijk wel mensen zijn die jou kennen en weten dat je momenteel een groot avontuur vol pieken en dalen beleeft in Canada. Ik had ook verwacht dat het allemaal iets makkelijker zou gaan qua werk en huisvesting, maar het spreekwoord 'de aanhouder wint' is niet voor niets uitgevonden. En succes moet je afdwingen, ook dat is een waarheid als een koe. Wat dat betreft, maak ik me geen enkele zorgen. Jij hebt voldoende drive om dat succes binnen te slepen. En wat voor werk je straks ook zult (moeten) doen daar: als je er positief in staat, beleef je er vanzelf weer lol aan. Ik heb het ooit zelfs naar mijn zin gehad bij de patatfabriek, waar ik in nachtdienst voornamelijk aan de lopende band zat. Ik vond het toen alleen wat sneu voor mezelf dat hetgeen ik in drie weken had verdiend er in vijf dagen Valkenburg weer doorheen had gedraaid. Zoiets doms moet jij niet doen. Maar dat terzijde. Joris, succes met de jacht. En vergeet niet te genieten.

ansmuller

Lieve Joris , leuk om je verhalen te lezen.
Fijn dat je het gezellig hebt en nu ook een goed onderdak. De baan gaat vast ook lukken. Stug doorgaan.
Hele fijne kerstdagen gewenst, samen met al die leuke jonge lui. Je kan nog lang genoeg thuis zijn. Wij gaan 1e kerstdag naar jouw huis en toasten op je reis! veel liefs Ans en familie

Richard

Hi Joris,
iedere dag wordt hier naar de site gekeken en we volgen je allemaal dus op de voet. Speciaal voor jou hou ik Vitesse een beetje in de gaten, maar dat loopt daar allemaal op rolletjes. Je bent waarschijnlijk net op tijd terug om de kampioenswedstrijd mee te maken.
We wensen je een gezellige witte Kerst daar in Canada.
Groeten, Richard

Omar Louis

Joris,

Wat je vader zegt over genieten van een baan klopt helemaal. Jij hebt ooit op die ene beruchte 1 mei in Luna gestaan samen met Maartje, Dirk en mij. Terwijl de grote kat met een enorme kater in het vliegtuig zat naar NY. En zelfs toen hadden we plezier (weliswaar helemaal dood, maar goed)

Succes met het zoeken en een fijne kerst.

Omar